غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تعرض ترامپ به یک روزنامه‌نگار در دهه ۹۰

یک روزنامه‌نگار اقرار کرده که در دهه ۹۰ میلادی، «دونالد ترامپ» و رئیس سابق شبکه «سی‌بی‌اس» او را مورد تعرض قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر,  «الیزابت جین کارول» نویسنده و روزنامه‌نگار اقرار کرد که در دهه ۹۰ دونالد ترامپ و «لسلی مونوِس» رئیس سابق شبکه «سی‌بی‌اس» به وی تجاوز کرده‌اند.

 

«الیزابت جین کارول» در مجله «نیویورک مَگزین» مطلبی تحت عنوان «مردان به چه درد ما می‌خورند؟» نوشته و در بخشی از آن به تجاوز «دونالد ترامپ» و «لسلی مونوِس» رئیس پیشین شبکه تلویزیونی «سی‌بی‌اس» در دو رویداد مجزا در دهه ۹۰ میلادی اشاره کرده است.

 

کارول در این مطلب در بخشی با عنوان «فهرست شنیع‌ترین مردان زندگی من» به ذکر جزئیات تعرض دونالد ترامپ پرداخته و می‌گوید این تجاوز در اتاق لباس «برگ دورف گودمن» و در اواخر سال ۱۹۹۵ یا اوایل ۱۹۹۶ بوده است.

 

وی در ادامه می‌نویسد: ما نسل خاموشان هستیم. حتی نمی‌توانیم صدای جویدن آدامس‌هایمان دربیاید. هرچه پیش می‌آید، مجبوریم آن را به باد خنده گرفته و زندگی کنیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر